Świetne alternatywa dla tych, którzy niekoniecznie chcą, by najważniejszym członkiem rodziny posiadającym największa powierzchnię domu był samochód. :)Nadwieszenie  nad wejściem frontowym tworzy wspaniały baldachim chroniący mieszkańców przed zmiennymi warunkami atmosferycznymi.Doskonałe wykorzystanie zastanej sytuacji i zbudowanie trzykondygnacyjnego domu opartego na istniejącym wzgórzu, które tworzy barierę broniąca prywatności właścicieli.Piękne panoramiczne okna przeciągnięte przez niemalże całą długość salonu tworzą naturalne obrazy zmieniającego się krajobrazu.A do tego wszystkiego zabawmy okrągły kominek, który przełamuje proste kształty domu. Jednym słowem Hill House zaprojektowany przez holenderskich architektów z 123DV architektury.

 

 

 

 

 

Architekt: 123DV architektury
Lokalizacja: Vroondaal, Holandia